1122H3011 Izvirni slog, Nordijska Sodobno minimalistično poroko king size Vse masivnega lesa, postelja velika okvir

w726

Nov izdelek

€757.77

Postelja Okvir: Vse trdne pepel lesa stabilno & trajne posteljo okvir ;

Okolju prijazno & brez vonja;

Onstran domišljije nosilnosti

Postelja-ostali : Mehko bombažne tkanine, udobno posteljo-ostali;

Dihanje & odporne na obrabo in enostavno čiščenje

Uvrstila okostje: Izklop & Gosto dodaj več obremenjena območja in se izognili vzmetnice gibljejo

Pepel: Gostota je relativno visoka, močna, težje, enostavno rezanje orodje za obdelavo, poliranje, odporna proti koroziji.Les skupaj zrnje, ki imajo tlačno trdnost, upogibanje moč in cis zrn natezna trdnost

Pepel lesa, pohištvo prednosti

1, oddelku, je zelo gladka, barve in lepilo.Uspešnost je tudi zelo dobra.In zelo blag staranja, majhne spremembe v uspešnosti.To je zelo praktično lesa.

2, Pepel obdelave dobro, lahko uporabite žeblji, vijaki in lepilo osnovnih dobro .Lahko barvana in polirani dobili zelo dobre površinske učinek.

3, Pepel je trd material, lepo teksturo, in je tudi zelo dobro splošno moč lastnosti, dobra odpornost na vibracije in pare upogibni moč, ki je dober material za izdelavo pohištva.

4, Trajnost: Heartwood ima zmerno anti-korozijska zdravljenje agent penetracijo.Beli les (beljavine) je prepustna.Bliskavica je primerna za suho podnebje.to je zelo blag staranja, heartwood spremembe majhne.

  • Blagovna Znamka: ZISIZ
  • Zložen: Da,
  • S Skladiščenjem: No
  • Material: Les
  • Širina(Vzmetnica Velikosti): 1500mm
  • Številka Modela: 1122H3011

Oznake: kralj nočitev z okvirji slog, siva posteljo okvir kralj lesa, svijećnjak skandinavski slog, postelj f king size, kralj posteljo marmorja, kmečka lesa posteljo okvir kralj, stopala lesa nordijske, stekla nordijske, risanka vzmetnice, stene lesa nordijske.

Pripomočki