2020 MJ-10110-2S(10PCS/VELIKO) tekočinski indikator nivoja 10*110mm dolžina 1a1 oskrba:10W 100V 0.5 A

w937

Nov izdelek

€43.78

MOJO SENZOR

PP Tekoče ravni stikalo

Uporaba Področje

V glavnem uporabljajo gospodinjskih strojev,industrijske opreme, vrtne opreme,medicinske opreme,kozmetični salon equipnebt,vodnih kmetijsko in industrijsko čiščenje vode,sistemov za čiščenje odplak.

Princip delovanja

Tekočina ravni stikalo je sestavljen iz reed stikalo in magnetno lebdenje žogo,reed stikalo vdelane v priročniku in plovec žogo je opremljena z obročem, magnet.Ko float žogo premakne navzgor in navzdol s tekočino ravni,svoje notranje magnet privlači reed stikalo, da stik dejanje .

OPOMBA ★ namestitev položaj je treba hraniti stran od cevi vode, drugače stikalo bo povzročilo misoperation zaradi nihanja dovodne vode, prosimo, izogibanje močnih vibracij in tresenja okolje.

★ Kontrolna črta obremenitve se mora ujemati z plavajoče stikalo obrnite zmogljivosti, ali pa za povezovanje niz obremenitev, ali rele za zaščito.

★ Delež tekočih meri mora biti večja kot plavajoče žogo.

★ Stik signala položaj float žogo, je bila prilagojena glede na naročila kupcev, prosim, ne prilagodi float položaj sami.

★ Prosim, ne razstavite senzor nepooblaščeno da se ne poškoduje.Vsi senzorji nepooblaščeno razstaviti niso v okviru garancije.

★ Te strukturne senzor ni bil uporabljen in je morda neprimeren za neposredno zamenjavo.Vljudno prosim predloži v času.

  • Blagovna Znamka: MOJO

Oznake: digitalni indikator nivoja, indikator kazalnik, glasba indikator nivoja, v raven kazalnika, indikator nivoja kovin, ravni vode, raven tekočine senzor, senzor nivoja, raven tekočine, merilnik ravni tank.

Pripomočki